Владислав Николов е петият почетен член на Сдружението на сираците в България
Владислав Николов е петият почетен член на Сдружението на сираците в България / dariknews.archive

На 15 април 2015 г. в присъствието на областния управител на Плевен, младежи, лишени от родителски грижи, работодатели от Плевенска област и представители на медиите, председателят на Националното сдружение на сираците Слави Михайлов връчи грамота на народния представител от ГЕРБ Владислав Николов. Така депутатът, който помогна на младежите със закупуването на тоалети за техния абитуриентски бал, стана петият почетен член на сдружението.

„Всяка година според устава на сдружението могат да се номинират граждани за почетни членове. От началото на съществуването си до момента имаме едва четирима почетни членове, като за нас това е най-високото отличие за принос към дейността на сдружението", отбеляза Слави Михайлов. Той благодари на Владислав Николов за отзивчивостта през годините и отново подчерта, че без него днес нямаше да могат да бъдат зарадвани толкова много младежи, лишени от родителски грижи.

„Правя това не в името на някакво отличие, а воден от една единствена истински достойна кауза - добротворчеството. За мен най-важното е децата да се почувстват щастливи, а след трудовата борса днес и сигурни в своето бъдеще. Благодаря", каза народният представител от ГЕРБ Владислав Николов.

Владислав Николов е петият почетен член на Сдружението на сираците в България
netinfo

лов.