Преглед на печата
Преглед на печата / archiv.DarikNews

Този четвъртък във вестник "Посредник" можем да прочетем:

Къде и кога, художници ще рисуват върху голи тела

За надвиснал над тротоар захранващ кабел, който може да  пубиеешеходец или колоездач

Справиха ли се и как плевенските зрелостници на Матури - 2013

Как доброволците от БМЧК ще отбележат Световния ден на кръводарителя

Колко любители астрономи събра 9-то Астропарти в Байкал

Успя ли ученическият шах в Плевен да затвърди водещите си национални позиции

Къде, когато иде буря много често "ЧЕЗ-не" електричеството.

Във вестник BG-Север тази седмица пише:

Разразилата се битка между областното и общинското ръководство на БСП в Плевен около номинациите за новия областен управител е основна тема в 21-вия за годината брой на в. „BG Север". На спора между социалистите кой да управлява Плевенска област са отделени първа и четвърта страница на изданието.

Дни преди предстоящото дело във ВКС за убийството на Мариана Карабулева на своята 3 стр. вестникът припомня в детайли събитията от фаталната вечер на 14 февруари 2012 г., довели до нелепата смърт на 22-годишната студентка.

„Плевенският бизнес иска бързо решение за централата в Белене" е водещото заглавие на бизнес страницата. Според местните предприемачи ако решението се проточи, има опасност проектът да влезе отново в спиралата, в която го вкараха бившите управляващи от ГЕРБ.

Освен постоянните рубрики „Гневът на младите" и „Послушай лекаря" на 6 стр. ще намерите и материали за фрапиращите неточности в сайта на БДЖ, които пращат пътниците за зелен хайвер, за неграмотността сред най-малките ученици и др.
Сагата с уволненията и назначенията на бившата директорка на Регионалния исторически музей Стефка Григорова е основна тема на страницата „Артседмица".

„Мечтата ми е да чуя българския химн на олимпиадата в Рио де Жанейро" - твърди в интервю за вестника 23-годишният параолимпиец Михаил Христов.

Девета страница е отделена на очакванията на плевенските медици към новия парламент, че многобройните посегателства над хората в бели престилка най-после ще бъдат инкриминирани.
Стефан Колев, треньорът на футболистите от плевенския „Спартак", иска нови попълнения във всички линии на тима, информира вестникът на спортната си страница.

Кой 23-годишен затворник завърши първи клас с пълно 6, каква ще бъде модата в коктейлите през това лято и кой известен рожденик трябва да почерпи през седмицата ще научите от 16 стр.