ПП ГЕРБ-Плевен откри с водосвет предизборната си кампания
ПП ГЕРБ-Плевен откри с водосвет предизборната си кампания / dariknews.archive

На 25 септември ПП ГЕРБ-Плевен откри с водосвет предизборната си кампания. По традиция ритуалът беше отслужен в църквата „Свети Николай" в присъствието на кандидата за кмет на община Плевен за втори мандат, проф. д-р Димитър Стойков, областния управител Ралица Добрева, председателя на Общинския съвет Дарин Ангелов, кандидатите за общински съветници и кандидатите за кметове на населените места в общината.

ПП ГЕРБПлевен откри с водосвет предизборната си кампания
netinfo

"Тръгваме с удовлетворение и чувство на увереност, защото през изминалите 4 години работихме през цялото време, като че ли утре са изборите и успяхме да привлечем над 150 милиона за инвестиции в Плевен. Нашата амбиция през следващите 4 години е да увеличим двойно средствата, които ще привлечем за нашия град". Това каза кметът на Плевен за изминалия 4-годишен мандат, проф. д-р Димитър Стойков и добави, че идеята и самочувствието за това идват от факта, че вече има 47 готови работни проекти за обекти, които могат да бъдат включени веднага по програмата "Региони в растеж".

"Програмата ни е доста напрегната и ние сме готови да влезем с летящ старт в следващите четири години, защото в тях е шансът на Плевен", категоричен е проф. Стойков.

"След 2020-та година няма да има пари по европейски програми за асфалт и за сгради. Ще има пари само за бизнес и за селското стопанство и ако през следващите 4 години, ако в Плевен не влязат 400 милиона по европейски програми и проекти, ще изпуснем един шанс, който Плевен не трябва да губи", заяви кандидатът за втори мандат за кмет на Плевен.

ПП ГЕРБПлевен откри с водосвет предизборната си кампания
netinfo

Проф. Стойков коментира, че екипът, с който смята да продължи работата си са кметовете на населени места в Община Плевен, с които е работил и до сега. "Екипът ни е здрав и много сплоте, както и другите 5 кандидата, които издигаме са също много преспективни и са кандидати, които имат желание да работят за родното си място и са възприели идеята за възраждане не само на Плевен, а на общината като цяло", каза той.

"Когато аз и партия ГЕРБ им предложихме да продължат с нас, включително и тези, които не са издигани от ГЕРБ, приеха и се съгласиха да работят, защото видяха, че когато местна власт работи в синхрон с централната власт, нещата се случват много по-лесно.
Идеята ни е през следващите 4 години да наблегнем на инфраструктурата по населените места и неслучайно един от проектите ни по "Трансгранично сътрудничество" включва основен ремонт на път, който минава през четири населени места. Такъв основен ремонт на четвъртокласен път до сега не се е случвал от периода на прехода".
Проф. Стойков коментира, че реализирането на този проект би довело до усвояването на много средства за останалите населени места.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!