/ archive
Царете на Хумора от „Тутурутка“ стартираха своето лятно турне преди броени дни. Комиците изнесоха вече концертите си в Бургас и Шабла, на 25-ти са в Хисаря, а на 4 септември ще представят новата си програма, по-смешна отвсякога, както и новия си летен хит - песента "Ше те лайкна", и пред почитателите си в Плевен.

Култовите комедианти, които преди близо година препълниха читалище "Съгласие", ще зарадват плевенчани с абсолютно нов, още по-забавен и грандиозен спектакъл, като този път и сцената е по-голяма - Летния театър в парк "Кайлъка"! Началният час на концерта на 4 септември, вторник, е 20:30 часа.

ШЕ ТЕ ЛАЙКНА - новият летен хит на ТУТУРУТКА (ВИДЕО)

Подготовката за шоуто тече с пълна сила при закрити врати, но от кухнята на шоуто изтече информация, че зрителите ще се насладят на страстни ритми и танци в Школата по ЦИЦОМБА с Майстор 7 дан Алфредо Стораро, както и ще проследят на живо поредния епизод от култовата сапунена сага БАЙГЪН, в която толерантния Аладин и коварния Шейтан водят епична битка за сърцето и ръката на Малката Карабатак.

Групата ще представи за пръв път пред публика най-новата си песен "Ше те лайкна", в която участва и талантливия варненски певец и шоумен PRINCC VIHREN. Клипът на парчето бе заснет преди броени дни в Ретро Музей-Варна и веднага превзе интернет.

Лятното турне на "Тутурутка" със спирка и в Плевен

От екипа на шоуто споделят, че това е може би един от най-скъпите музикални видеоклипове в България, в който са използвани уникални винтидж автомобили на стойност над 1 милион лева. В правителствената "Чайка" се е возил дори самия Брежнев, разказаха сценаристите. В програмата ще има и анимация с награди за публиката.
 
Билети за концерта на „Тутурутка“ се продават в мрежата на "Ивентим" и в антикварна книжарница "Халил Джубран" на ул. "Васил Левски 137" /на "Старата главна", срещу магазин "Теодор"/. Те са на цени от 10, 15 и 20 лева.