/ dariknews.archive
За този мандат и този състав на Общински съвет 2018-та беше една добра година. Удовлетворен съм, че независимо от вида на казусите, винаги, когато става въпрос за широк кръг от хора в общината и за интересите на града ни - колегите, без значение на политическа принадлежност, се обединяват в името на доброто решение за Плевен”.

Мартин Митев: Каузата Плевен обедини мнозинството в ОбС в подкрепа на решението за заема

Това заяви пред журналисти председателят на Общински съвет Мартин Митев в отговор на въпрос каква е оценката му за изминалата 2018 година. „Въпреки всички спорове, които сме имали, а знаете, че в спора се ражда истината, смятам, че решенията, взети през тази година са на добро ниво.

През 2018-та успяхме да актуализираме голяма част от нормативните актове на местно ниво, за да е по-добре за гражданите, а и Общинската администрация да си върши по-добре работата.

ОбС даде съгласие Община Плевен да кандидатства за дългосрочен кредит само за ремонт на площад „Свобода“ и Автогара Плевен

Да, никой не е създал съвършения нормативен акт и аз съм далеч от мисълта, че ние сме го направили. Но се опитвахме там, където имаме неработещи или объркващи текстове - те да бъдат коригирани, а и да бъдат в синхрон с националното законодателство“, заяви Мартин Митев.

Мартин Митев пожела на всички здрава и ползотворна 2019 година, да е благословена и успешна тя за Плевен и всички плевенчани: „Нека здравето и късметът бъдат ваши спътници, а сърцето и умът - ваши съветници“.