Лъчезар Крумов е новият председател на областното младежко обединение на БСП-Плевен
Лъчезар Крумов е новият председател на областното младежко обединение на БСП-Плевен / dariknews.archive

От вчера, Областното ръководство на Младежкото обединение на БСП в Плевен, има нов председател. Това е Лъчезар Крумов, който е избран на отчетно-изборното събрание на Областния младежки съвет на БСП на 29 юни 2016 г.

Лъчезар Крумов на 20 години, учи „Политически науки" в Софийския университет, и до сега беше председател на Младежкото обединение на БСП в община Гулянци. Той е и най- младият съветник в Общински съвет-Гулянци.
До сега председател на Младежкото обединение в Област Плевен беше Стефан Бурджев, който беше избран за зам.-председател на Националната младежка организация на БСП.

Лъчезар Крумов представи пред медиите приоритетите, които е заложил в работата си като подчерта, че ще бъде продължено направеното до тук от предишния председател Стефан Буржджев, което е довело младежката организация в Плевен до пето място в страната.
Друг приоритет в работата на Лъчезар Крумов ще бъде засилването на по-слабо представените младежки структури, както и създаването на нови.

Лъчезар Крумов посочи и необходимостта от влизането на повече млади хора в управлението на общините. Той каза още, че на преден план в момента е организацията по участието в събора на Бузлуджа.