Ивайло Манчев е кандидатът за Плевен от Политическа партия Другата България
Ивайло Манчев е кандидатът за Плевен от Политическа партия Другата България / netinfo

Председателят на Политическа партия „Другата България" Божидар Томалевски представи кандидата за народен представител от 15 многомандатен избирателен район Плевен и 23 многомандатен избирателен район София - Ивайло Манчев.

„Другата България" е партия на българските емигранти и българите, живеещи като емигранти в родината си, уточни Божидар Томалевски. "При нас няма парашутисти, а основно хора, които са позиционирани добре в обществото и са признати", каза още той. "За последните 20 години наблюдаваме хора, които с неясни представи за настоящето се опитват да ни водят към още по-неясно бъдеще. Искаме да имаме присъствие в Парламента и с нашето ноу хау и знания да кажем на управляващите как е по-добре да управляват", беше категоричен Томалевски.

Кандидатът за народен представител Ивайло Манчев излезе и с апел за това да може българският избирател да бъде информиран. "Не може да упражниш правото си на глас без да имаш информация за кого и кой искаш да избереш. В последните години виждаме как едни и същи хора манипулират изборите и тази манипулация, която започва още от сега, е по-страшна и от купуването и продаване на гласове", допълни Ивайло Манчев.

На пресконференцията присъстваха депутатът от Великото народно събрание Нино Ставров и териториалният представител на партията инж. Пламен Мирчев.

В Плевен предизборната кампания на партията ще протече под мотото "Всички искаме друга България".