Почивен дом Ючбунар
Почивен дом Ючбунар / Дарик,архив
Върховният административен съд остави в сила решението на Административен съд- Кюстендил по делото за продажбата на общинския почивен дом Ючбунар.
 
С решението си Административен съд Кюстендил отхвърли оспорването на СПИНОК, представлявано от председателя на Управителния съвет Ангел Иванов Ангелов, срещу решение на Общински съвет Кюстендил от 26.02.2015г., с което се дава съгласие за продажба чрез публичен търг с тайно наддаване и утвърждава пазарната оценка и начална тръжна цена на недвижим имот, частна общинска собственост- почивен дом Ючбунар.
С определението си Административен съд Кюстендил осъжда СПИНОК, да плати сумата от 130 лева разноски по делото за възнаграждение на вещото лице Надя Великова.
 
„Сдружение на пострадалите имуществено от недобросъвестността на община Кюстендил” /СПИНОК/, представлявано от председателя на Управителния съвет Ангел Иванов Ангелов трябва да плати на Общински съвет Кюстендил сумата 100 лева, представляваща юрисконсултско възнаграждение на процесуалния му представител пред ВАС.
 
Дарик- Кюстендил