Съюзът на офицерите и сержантите от запаса и резерва- Кюстендил отличи областния управител и председателя на ОС
Съюзът на офицерите и сержантите от запаса и резерва- Кюстендил отличи областния управител и председателя на ОС / netinfo

Областният съвет на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва - Кюстендил прие финансовия отчет за 2015 година и бюджета за настоящата 2016 година. Обсъден и приет бе и Плана за работа на Управителния съвет. В препълнената конферентна зала на Областна администрация официални гости бяха Областният управител на област Кюстендил Виктор Янев, неговият заместник Силвия Велкова, кметът на Кюстендил Петър Паунов, зам.-кметът Светослав Василев, председателят на Централния съвет на съюза генерал-лейтенант от запаса Стоян Топалов и председател на Общински съвет Кюстендил Иван Андонов.

Съюзът на офицерите и сержантите от запаса и резерва- Кюстендил отличи областния управител и председателя на ОС
netinfo

Отчетното събрание започна с музикален поздрав от страна на дамите във вокална група „Румяна Войвода" към Съюза на запасните офицери. Веднага след това генерал-лейтенант Топалов връчи грамоти на Областния управител Виктор Янев, Председателя на ОбС Кюстендил Иван Андонов, както и на представителите на част от дружествата в областта.

Полковник Йордан Шишков представи годишен отчет за работата на УС и ОблС на СОСЗР - Кюстендил за 2015 година. По-късно полковник Димитър Панайотов коментира изводите за извършените проверки и направи оценка на проведената отчетна кампания.