Община Кюстендил
Община Кюстендил / Дарик-Кюстендил
Община Кюстендил обявява прием на фишове за проектни идеи за включване в актуализираната инвестиционна програма на Община Кюстендил, която се изпълнява по Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014 - 2020. Свободният ресурс е в размер на близо 3 млн. лв.

Заинтересованите лица, които могат да подават фишове за проектни идеи трябва да бъдат регистрирани или извършващи дейността си на територията на Община Кюстендил, юридически лица/ сдружения на собствениците (напр. собственик/ползвател на сграда/инфраструктура, НПО, сдружения на собствениците, публични институции, организации, формални групи граждани и т.н.).

Подаването на проектни фишове става по официален път в деловодството на Община Кюстендил, адрес: пл. „Велбъжд“ № 1 срещу входящ номер – на вниманието на Секретариата на Работната група/ръководителя на Междинното звено.

Краен срок за подаване на фишове:  26.07.2018 год., включително. Фиша за проектна идея, може да видите тук: https://www.kustendil.bg/index.php?option=com_jdownloads&view=download&id=602&catid=38