Без  увеличение на такса битови отпадъци в община Кюстендил
Без увеличение на такса битови отпадъци в община Кюстендил / Дарик радио,архив
Търг, с тайно наддаване за отдаване под наем на помещения, част от първия етаж от сградата на Център за възстановяване и рекреация „Алай Баня” / Сауната /, обяви община Кюстендил. Става дума за площ от 230 кв. м., включващи- басейн, вани, сауна, WC,  два броя съблекални, лекарски кабинет, стая за масаж и каса. Началната тръжна цена е 3,80 лв. на кв. м. без ДДС на месец.
 
Търг ще има и за отдаване под наем на 24 броя преместваеми съоръжения / маси / в Сектор №1 – за регистрирани земеделски производители на плодове и зеленчуци, на пазара в Кюстендил. Масите са с площ 1,5- 2 кв. м. и начална тръжна цена 25,00 лева на кв. м. за търговска площ на месец без ДДС. Под наем ще бъдат отдадени и 2 маси в Сектор №2 – за търговци с регистрирани фирми за продажба на плодове и зеленчуци, с 3,70 св. м. площ на масата и 0,81 кв. м. складова площ, с начална тръжна цена 25,00 лева на кв. м. за търговска площ на месец без ДДС.
Община Кюстендил отдава под наем и терен за разполагане на преместваемо съоръжение – Билборд, пред закусвалня „Рибката”. Началната тръжна цена е 150 лв. без ДДС с площ 12 кв. м. / едностранно / на месец.

Публичният търг за посочените обекти ще се проведе на 09.05.2017 година, от 11,30 часа в залата на втория етаж в сградата на Община Кюстендил. Депозитът за участие в търга е 10% от началната тръжна цена.
Община Кюстендил