Кандидатът за кмет от ГЕРБ Мая Спасова
Кандидатът за кмет от ГЕРБ Мая Спасова / Дарик- Кюстендил
        „Заедно с екипа ми ще работим за промяна и нови перспективи пред община Бобов дол“, заяви кандидатът за кмет Мая Спасова, след като регистрира в Общинска избирателна комисия листата със съветници и кандидати за кметове на кметства от ПП ГЕРБ. Водач на листата на политическата сила е Мая Спасова, която по професия е инженер геоеколог и през изминалия мандат бе съветник в ОбС – Бобов дол.
В листата на ГЕРБ в миньорския град са юристът Ивета Лазарова, д-р Борис Дашков, Юлиян Божанов, който се занимава с частен бизнес, педагогът Росица Борисова, Станислав Тенев – началник на Общинската служба по земеделие в Бобов дол. В община Бобов дол партията залага още на юристите Весела Николова и Албена Симеонова, предприемача Пламен Бочев, на уважавани имена и активни млади хора – Моника Станчева, Александър Пейчев, Спас Костов и Петър Иванов.

Кандидатът за кмет от ГЕРБ Мая Спасова
Дарик- Кюстендил


 
В едни от най-големите села на общината – Големо село и Мламолово – кандидатите на ГЕРБ за кметове са съответно Катя Александрова, която по професия е медицинска сестра и Елица Йорданова, работеща в сферата на частния сектор.