Атанас Гергинов в Пиперков чифлик: Не деля хората на села и квартали
Атанас Гергинов в Пиперков чифлик: Не деля хората на села и квартали / БСП- Кюстендил

Кандидатът за кмет от Коалиция "За промяна" Атанас Гергинов и представители от листата за общински съветници се срещнаха с жителите на село Пиперков чифлик и изслушаха техните предложения и проблеми. Представиха и кандидата за кмет на селото Красимир Димитров.
"Живея тук от 40 г. Виждате, че сме сформирали добър екип, с който ще работим за решаване на проблемите в Пиперков чифлик. В селото ще си изберем и обществен съвет към кмета. Предлагам в него да влезе и предишния кмет. Виждате, че Паунов идва само на събори и предизборно", заяви Красимир Димитров.


"Доказали сме, че не говорим празни приказки. С Катерина Янчева сме при вас на приемни през два месеца. Помогнахме на пенсионерския клуб. Зная, че тук нямате канализация. Парите ви за канализация отидоха за медии, за да може да се гледа бившият кмет по всички телевизии. Време е с Коалиция "За промяна" да променим начина ви на живот към по-добро", каза Мая Шишкова, кандидат за общински съветник.
"Аз не деля хората по цветове или на села и квартали. В програмата залагам на предприемане на бързи и неотложни мерки за увеличаване на усвояването на евросредствата, чрез които могат да се случат и много проекти във вашето село. Ангажирам се за възстановяването на напоителните системи, както и с нов начин за изкупуване на земеделската продукция", каза кандидатът за кмет Атанас Гергинов.


През 2014 г. бяха отпуснати 700 хиляди лв. за малките населени места в общината. На Пиперков чифлик са дадени 31 хил. лв. за подмяна на тротоарната настилка. Оказа се, обаче, че този ремонт не е бил качествен. Жена от селото се оплака, че е пренареждала плочките със собствени сили и средства.