Благотворителен базар за Тони Костов на отдел Култура
Благотворителен базар за Тони Костов на отдел Култура / Община Кюстендил
3 206 лв. е сумата  събрана от благотворителния Коледен базар, в подкрепа за лечението на Тони Костов, организиран от отдел „Култура и духовно развитие” в Кюстендил.  Част от парите -480 лв. са от ресторант “Тихия кът“, които на място приготвяха пици и топъл ошав.

Благотворителен базар за Тони Костов на отдел Култура
Община Кюстендил

Близо 400 лв. са от продадени картини от националния конкурс „Пролет върху листa“ и творби на Арт- ателие „Духовна пътека за млади зографи“. В благотворителния базар бяха продадени и изделия от Общинския конкурс за детско творчество на ОДК „ Коледа е, стават чудеса“ , както и изделия от детски градини и читалища.

На място, с ръчно изработени дребни сувенири и сладкиши се включиха и над 10 участника, които въпреки ниските температури, в името на каузата, останаха до край и дариха средства.

Благотворителен базар за Тони Костов на отдел Култура
Община Кюстендил

„БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ ОТ СЪРЦЕ!!! В ПЪРВИЯ РАБОТЕН ДЕН, СУМАТА ЩЕ БЪДЕ ПРЕВЕДЕНА ПО СМЕТКАНА НА ТОНИ КОСТОВ!!!
Пожелаваме на всички да посрещнете Коледните празници с много настроение, да сте здрави, да имате топлина и уют в домовете и обич и доброта в сърцата!!! Молим се Тони и всички болни хора по света да оздравеят!!!Нека Бог ги закриля!!!”, пише в страницата в една от социалните мрежи на отдел Култура в Община Кюстендил.
 
Дарик- Кюстендил