/ ThinkStock/Getty Images
Петима мъже са задържани след побой, съобщават от областната дирекция на МВР в Хасково.

Девер намушка снаха си в сърцето в Бисер

Снощи в Свиленград е получен сигнал, че група мъже на пътя за с. Момково се бият. Изпратените на място автопатрули установили влезлите в юмручен спор мъже на възраст 22 г. /Мезек/, 31, 32, 55 и 60 г.- четиримата от Свиленград. Мъжете са задържани до 24 часа.

Бързо производство е стартирало в свиленградското управление на полицията срещу двама свиленградчани, на 42 г. и 26 г. На 29 април в Свиленград е получено съобщение за скандал между двамата. При отвеждането им в сградата на управлението по-младият ритнал с крак входната врата и счупил стъклото й.

Харманлиец, задържан в полицията, също поломил врата. След сигнал от охранителна фирма  са били задържани двама мъже, за които пазачите посочили, че се сбили с други в игрална зала в града.

Двамата са на възраст 27 г. и 33 г. При отвеждането им за снемане на обяснения във фоайето на сградата 27-годишният отворил рязко вратата, която се ударила в перваза на прозореца, което довело до счупване на панорамното й стъкло.

За хулигански действия са задържани и двама мъже от с.Розино. Двамата, на 41 г. и 24 г., с други свои роднини на Великден употребили алкохол и се скарали. Последвал побой над двама мъже на 33 г. и 38 г. Задържаните счупили и прозорец в дома на единия от потърпевшите и ползвания от тях лек автомобил ВАЗ. След подадения сигнал мярката им за задържане е до 24 часа.