Шест души ранени при катастрофи вчера и днес, двама с опасност за живота
Шест души ранени при катастрофи вчера и днес, двама с опасност за живота / netinfo

Три тежки катастрофи са станали в региона, съобщиха за Дарик дежурните от полицията. Първата е станала малко преди девет часа вчера вечерта на пътя от Свиленград за Любимец. 34-годишен свиленградчанин е шофирал с несъобразена скорост „Фолксваген Пасат". Той губи контрол над управлението, излиза от пътното и се удря в отводнителна канавка. Освен шофьорът, който е с травми на гръдния кош, при катастрофата е пострадала и возещата се в колата 22-годишна жена, която е с черепно мозъчна травма. Те са настанени в болница без опасност за живота.

Движение с несъобразена скорост е причина и за другия инцидент, станал около 23.00 часа на пътя от с. Добрич към Димитровград. Ранена е 38-годишна жена, управлявала лек автомобил „Део", с който се преобърнала. Жената е с комоцио и няма опасност за живота й.

Най-тежко са пострадали двама мъже при катастрофа станала около 00.35 часа на 24-ти в Димитровград. Причината пак е движение с несъобразена скорост. Единият от ранените е на 22 години. Той е шофирал БМВ, с което се е блъснал в крайпътно дърво. Момчето е в кома, с тежка черепно мозъчна травма и с опасност за живота. Такава има и за пътувалият отзад в автомобила 59-годишен мъж, който е с разкъсни контузни рани по главата и тялото. Пострадало е и 20-годишно момиче, което се е возило на предната седалка на БМВ-то. Тя е с травма на гръдния кош. Няма опасност за живота й.