Подкрепа в Димитровград преизбра лидера си
Подкрепа в Димитровград преизбра лидера си / DarikNews

Живко Желязков остава начело на ИК на СРС при КТ „Подкрепа” в Димитровград за нов 4-годишен мандат. Той получи подкрепата на делегатите в отчетно-изборната конференция снощи за нов мандат, като председател на регионалната структура. В конференцията участваха 41 делегати от 46 синдикални секции. За заместник-председател бе избран преподавателят от ПМГ „Иван Вазов” Тодор Тодоров.

По предложение от лидера на учителския синдикат „Подкрепа” Костадинка Ангелова бе приета и декларация в защита на председателя от секцията в новата професионална гимназия, съкратена при сливането на ПГ „Кап. Петко Войвода” и ПГХХТ „Асен Златаров”. По случая текат и съдебни дела, като на първа инстанция колежката спечели, но една такава декларация е израз на нашето отношение, като синдикалисти и морален акт, аргументира се Костадинка Ангелова.

"Подкрепа" в Димитровград преизбра лидера си
netinfo

 

Делегатите на деветата отчетно-изборна конференция единодушно приеха доклада на председателя Живко Желязков и този на финансовия одит за изминалия 4-годишен мандат, представен от председателят на ревизионната комисия Антоанета Костадинова.