По заръката на Борисов започна ремонт на пътя Симеоновград- Стара Загора
По заръката на Борисов започна ремонт на пътя Симеоновград- Стара Загора / Областна администрация-Хасково

Започна ремонтът на пътя Симеоновград- Стара Загора, за който вчера премиерът Бойко Борисов постави персонална задача на областния управител в Хасково Станислав Дечев. Днес Дечев се увери лично на място, че изкърпването на дупките по трасето е започнало. От тази сутрин областното „Пътно управление” изпрати машини да фрезоват местата за кърпене.

По заръката на Борисов започна ремонт на пътя Симеоновград Стара Загора
netinfo

Станислав Дечев изиска точна справка от директора Радостин Ламбрев за предвидените за тази година за машинни кърпежи участъци в региона. На пътя Симеоновград- Стара Загора, в 3-километровата отсечка, която попада на територията на област Хасково, ще бъдат направени 1500 квадратни метра. Общо в региона- 25 000 квадратни метра от републиканската пътна мрежа и 2 хиляди квадратни метра от стария участък на АМ“Марица“.

По заръката на Борисов започна ремонт на пътя Симеоновград Стара Загора
netinfo

 

Кърпежите по пътя  Симеоновград –Стара Загора ще бъде завършени до сряда, увери инж. Ангел Паскалев, началник на Районна пътна служба- Харманли. Обещанието той даде днес пред областния управител Станислав Дечев. Забавяне ще се получи единствено, ако времето попречи на работата. Този път обаче, е за основен ремонт и ще бъде заложен в бюджета за следващата година, коментира областният управител.

По заръката на Борисов започна ремонт на пътя Симеоновград Стара Загора
netinfo