/ БГНЕС, архив
Дизелово гориво без документи иззеха харманлийските полицаи. Те са проверили два сервиза за смяна на гуми, разположени на паркинг „Извора на Белоногата“. Криминалистите са намерили общо 425 литра дизел с неустановен произход и без съпътстващи акцизни документи.

Още 280 литра дизел са конфискували и свиленградските полицаи. В момент на източване на горивото, от тежкотоварен камион е заловен 39-годишения му водач, който го прехвърлял в микробус на 38-годишен свиленградчанин.

Установиха гориво без документи край Свиленград

За противозаконно отнет автомобил е съобщил 37-годишния му собственик в Свиленград. Кражбата е станала преди 2 дни. Деу-то е било паркирано на улица „Спартак“ отключено и с поставен ключ на контакта. След подадения сигнал, колата е открита катастрофирала челно в бетонов стълб на улица „Ас.Златаров“в града. Полицаите са установили едно от лицата, извършили кражбата – 17-годишно момче е  задържано до 24 часа.

В Хасково, 41-годишен собственик на жилище на улица „Атон“ съобщил, че от метален шкаф в една от стаите му липсват 3600 английски лири. Той подчертал, че металната каса е открита заключена.