/ ДГ
Открита практика с децата от 4а група „Мики Маус” се проведе в обновената сграда на ДГ19 "Щурче" , на ул. "Пролетарска 5". "Социалните компетентности на децата от детската градина,възпитавани чрез играта" бе тема на практиката.

На събитието присъстваха представители на Регионално управление на образованието, на общината, както и директори и учители от Хасково и областта.

Хасково, ДГ19, Щурче
netinfo

Педагозите в „Мики Маус” - г-жа Катя Милкова и г-жа Таня Иванова, заедно с децата по интересен и различен начин-чрез забавни игри представиха формираните у децата социални компетентности и умения за самопрезентиране и комуникация в непозната среда,адекватно поведение при различни житейски ситуации ,оценяване успеха на другия-все ценни качества необходими на всеки в ежедневното му общуване.

Хасково, ДГ19, "Щурче"
netinfo

Голям интерес предизвика играта" Интервю",където малките репортери интервюираха свои приятели и гости. "Интервютата бяха комбинирани с остроумни въпроси и шеговити задачки за изпълнение от гостите.Емоциите пък бяха успешно дозирани с играта"Промуши се през обръча без да разкъсваш кръга" и други.

Децата се забавляваха и усещането за заедност и доверие между тях и учителите струеше от всякъде. Заслужени бяха силните аплодисменти и  високите оценки на всички гости. 

Хасково, ДГ19 "Щурче"
netinfo