Кметът на Димитровград сдава поста
Кметът на Димитровград сдава поста / DarikNews, Архив

С нов кмет и председател на общинския съвет ще бъде днес Димитровград. Рокадата е традиционна за 9 май- ден на ученическото самоуправление. В стола на димитровградския кмет Иво Димов ще седне възпитаничката на ЕГ „Иван Богоров” Ваня Лозева, а функциите на председателя Стефан Димитров ще поеме Красимир Грудев от  ПГХХТ „Проф.д-р Асен Златаров”. Общо 8 ученици ще бъдат за ден част от общинската администрация на Димитровград днес, като работният им ден започва от 9 ч., когато ще е символичната предаване на властта.

Делян Балев от ЕГ„Иван Богоров” ще е новият началник на отдел „Хуманитарни дейности, международно сътрудничество и програми”, Атанас Петров от ПГХХТ „Проф.д-р Асен Златаров” поема длъжността на старши-експерт „Инвестиционна дейност, околна среда и води”, Нанси Кюлевчиева от същата гимназия ще е главен експерт „Хуманитарни дейности, международно сътрудничество и програми”, Красимира Иванова- старши-експерт в същия отдел, Преслав Янков и Дарина Попова от ПМГ „Иван Вазов” стават също главни експерти пак в отдел „Хуманитарни дейности, международно сътрудничество и програми”.

 

Изключително е натоварена деловата програма за днес, коментира кметът Иво Димов, като обеща на заместничката си и посещение на пасарелката в района на Неделния пазар. Оказа се, че в последните дни има нова мода в социалната мрежа- селфи от пешеходния надлез, разказаха от администрацията. Да бъде прекратен свободният достъп до съоръжението, което все още няма съответния акт, че е технически годно и безопасно за ползване, се ангажира още вчера кметът Иво Димов.