/ Агенция "Митници"
Митнически служители от Териториална дирекция „Южна морска“ откриха голямо количество контрабандни сашета сексуален стимулант в лек автомобил, съобщиха от Агенция "Митници".

Конфискуваха сексуални стимуланти на Лесово

Колата с прикачено ремарке е пристигнала на Митнически пункт "Капитан Андреево" на 5 юни на път от Турция за Германия. Автомобилът, в който пътували водач - български гражданин, и двама негови спътници - турски граждани, е селектиран за щателна митническа проверка.

При извършения от митническите служители физически контрол на превозното средство и багажа на пътниците, в ремаркето между обявени вещи са открити и кашони с 1000 кутии с общо 7000 сашета лекарствен  продукт - вид сексуален стимулант.

Задържаха тютюн за наргиле и сексуални стимуланти на „Капитан Андреево“ (СНИМКИ)

В хода на проверката са открити и 1380 къса - 69 кутии цигари без български акцизен бандерол, укрити под лявата предна седалка. Установено е, че недекларираните стоки са собственост на единия от пътниците - турски гражданин.

Срещу него са съставени два акта за пренасянето на лекарствените средства и акцизните стоки в нарушение на Закона за митниците.