футболен турнир в Любимец
футболен турнир в Любимец / община Любимец
За пореден път отборът, носещ името на дългогодишния футболист и виден спортен деятел на Любимец Георги Гълъбов, се класира на първо място в общинския турнир по футбол на малки врати. На финала, след оспорвана и динамична игра ФК „Георги Гълъбов“ победи отборът на ФК „Бригада“ с 6:3. На трето и четвърто място се класираха съответно ФК „Граница“ и ФК „Миграция“.

Турнирът се проведе на футболното игрище на спортна зала "Марица" в Любимец. За трета поредна година спортното събитие се провежда под
патронажа на кмета на общината, който осигури наградния фонд за победителите, а именно: I място – купа и парична награда от 300 лв.; II място – купа и награда от 200 лв.; III място – купа и 100 лв.

Наградите бяха връчени на капитаните на отборите от Секретаря на община Любимец Христо Христозов. Отличието на ФК "Георги Гълъбов" получи Николай - син на Георги Гълъбов.

Организаторите отличиха с грамоти и най-изявените футболисти от турнира, а именно: Ангел Балабанов – в категорията „Най-атрактивен състезател“, Кирил Кирилов като „Голмайстор“ и Йордан Караджов  като „Най-добър вратар“.