Боксов треньор от Хасково също сред арестуваните за хероиновата афера
Боксов треньор от Хасково също сред арестуваните за хероиновата афера / netinfo

Местен боксьор, свързан с Боксов клуб „Хасково" също е сред съпричастните към разбитата престъпна група, наблюдавана от 8 месеца. Дарик научи, че шофьорът на автомобила, в който бяха намерени 26-те кг. хероин вчера на граничен пункт Малко Търново е Людмил Димитров.

Официално той работи като барман в заведението над реката, срещу сградата на Централна поща. Понякога Людмил Димитров участва в тренировките на женския отбор към Боксов клуб „Хасково" на Стальо Сталев. Пред Дарик Сталев заяви, че Димитров, който му е възпитаник, не е назначен като треньор в клуба. „Той няма ценз за това, идва само да помага в подготовката на спортистите, без да получава хонорар", заяви Сталев.

В средата на месец октомври миналата година  името на Людмил Димитров, заедно с още един от треньорите на клуба, се спомена при успеха на наше момиче, което спечели Купата на България от републиканския шампионат. Тогава в официалното съобщение за успеха на хасковлийката се казваше: „Тази година младата надежда донесе медал за своя отбор от Боксов клуб „Хасково" и зарадва не само своето училище и родния си град, но и „виновниците" за нейния успех - боксовите треньори Младен Сталев и Людмил Димитров."

По неофициална информация преди пет години Людмил Димитров е пребивавал в затвор в Испания, също за дейност свързана с наркотрафик. Димитров, медицинската сестра от хирургия Галя Михайлова и 41-годишен хасковлия, познат в крими средите, са арестувани по време на акцията. Съпругът на мед.сестрата, който се казва Станимир и 55-годишен хасковлия са обявени за издирване.