/ Дарик радио-Хасково
Саморазправа между шофьор на автобус, пълен с работници, водач на лек автомобил Опел и техни колеги на магистрала „Марица” отива в прокуратурата, за което Дарик радио получи сигнал. Случката се разиграва в понеделник - 18 юни, на обяд.

Отново агресия на пътя: Колоездач удари шамар на таксиметров шофьор (ВИДЕО)

Фирмен рейс пътува от Харманли по аутобана, но пропуска отклонението за новия завод и продължава. На 36-я километър водачът прави обратен завой, като маневрата е забранена. Тогава в него се блъска лек автомобил "Опел". Инцидентът е само с материални щети.

Започва саморазправа между водачите. Други участници в движението по магистралата също спират, а един от тях са насочва към каращите се с бухалка. Не я използва, но заплашва шофьорът на "Опел"-а.

Пак агресия на пътя: Мъж зашлеви жена след забележка (ВИДЕО)

Един от работниците на предприятието за кабели, който е в автобуса подава сигнал на тел. 112 след като забелязва, че агресивен мъж от леката кола удря с юмрук рейса.

Обяснява на полицията, че трима искат да бият водача им, който ги откарва за работа.

На място пристига екип на полицията, който констатира, че двамата водачи не са употребили алкохол. Тогава участниците решават да подпишат двустранни протоколи и да се прекрати случая. По-късно в обясненията си водачът на фирмения автобус е обяснил на полицаите, че е бил засечен от Опел, а хората в него са го псували и са търсили саморазправа.  

Мъж размаха пистолет след забележка за неправилно шофиране (ВИДЕО)

Всички участници са издирени и разпитани от полицията. Написани са актове, а материалите по случая ще бъдат изпратени на Районна прокуратура-Димитровград заради хулиганството, потвърди пред Дарик радио директорът на полицията Ангел Цанков.