Жена била нападната от мъж, който я засякъл на пътя. Сега тя търси справедливост и свидетели на случката, които да й помогнат, съобщава NOVA. Инцидентът станал на пряка на столичния булевард „Г. М. Димитров”. Нападателят е на 59 години и няма криминални регистрации. Извикан е на разпит.
 
Жената моли за съдействие през социалните мрежи и търси две момчета, които й се притекли на помощ.
 
Нели разказа, че минавайки по ежедневния си маршрут, шофьор, който бил в нарушение, впоследствие я е принудил да спре, за да се саморазправи с нея.
 
Мъж размаха пистолет след забележка за неправилно шофиране (ВИДЕО)

В мига, в който двата автомобила спрели, той се приближил към нея с думите "Какво искаш ти, каква си ти, защо свиркаш". Тя му обяснила за нарушението, той вдигнал ръка и я зашлевил по лицето, като разкървавил устата й. "Слава богу, не успя да я разбие сериозно, разминах се повече с уплаха", казва Нели.
 
Тя излязла и се развикала. Мъжът имал намерение просто да продължи по пътя си. Жената обаче карала след него и свиркала, за да го накара да спре. Междувременно  си направила снимка и звъннала на 112, за да дойде полиция.  В крайна сметка станало така, че спрели да изчакат служителите на реда.  
 
През май: Мъж преби зверски жена заради лека катастрофа (ВИДЕО)

Полицията дошла. Нападателят казал, че нищо не й е направил, не я бил удрял, а сама си прехапала устата. "Дори полицаят се зачуди как аз съм се подула така и разкървавила. Той няколко пъти и пред полицаите ме заплаши, че ще си платя за това. Веднага си извадих медицинско. Искам да го съдя, но не искам обезщетение, а да разбере този човек, че не може така да решава проблемите си и всичко да остава безнаказано", казва Нели.
 
През януари: Мъж нанесе побой на младеж, ударил колата му на паркинг в София

"Искам да намеря свидетели, които да ми помогнат, като дадат показания в полицията. Господинът трябва да си вземе поука, така проблемите на пътя няма да се решат", категорична е пострадалата.
nova.bg