За поредна жестокост на пътя, този път в Монтана, съобщи NOVA. Мъж наби зверски жена, защото леко ожулила автомобила му при изпреварване. Жената е украинска гражданка. Приета е в болница с комоцио. „Хвана ме за косата, започна да ме скубе и жестоко да бие”, разказва пострадалата.

Шофьори на ТИР-ове се сбиха, единият с опасност за живота

Инцидентът станал около 09.30 ч. сутринта. На възлово кръстовище в Монтана украинката Олена леко ожулила движещия се пред нея автомобил. След това двата автомобила свили в близка пресечка, за да видят, какви са щетите. „Излязох от колата да видя моята кола и неговата кола. Обаче той дойде и започна веднага да ме бие. Направо започна да иска и пари. Не искаше полиция”, разказва Олена Тодорова. От силните викове за помощ на жената се притичват да и помагат няколко мъже.

Мъж нанесе побой на младеж, ударил колата му на паркинг в София

„Тя стоеше до вратата и той я измънка за косата и с ритници в лицето”, разказва Валери Димитров. „Жената пищеше, беше цялата в кръв, той ѝ биеше шамари, плесници по лицето основно и в корема я риташе”, разказва друг свидетел. Олена е настанена в монтанската болница с комоцио и отоци по лицето и главата. А биячът ѝ не е бил задържан. Близките му казаха, че отказва да бъде сниман. Нападателят е на 43 години, с множество нарушения по пътищата, осъждан, а автомобилът му, който Олена ожулила, бил с неизправни светлини.

Отново агресия на пътя, пребиха шофьор пред бременна жена

„Такива като него да си понасят наказанието, да не се оставят така, защото, какво ще бъде после”, пита Олена Тодорова. По случая е образувано досъдебно производство за хулиганство на пътя.
 
nova.bg