Снимка:
Снимка: / Коя гад изяде кашкавала?

Драматичен театър „Сава Огнянов“ – Русе ще ви направи свидетели на семейни страсти, хитрувания и комични ситуации с постановката на режисьора Теди Москов „Коя гад изяде кашкавала“. Представлението ще се играе в сряда, 15 май, от 20:00 часа на сцената на Дома на културата.

В актьорския състав участва познатият тандем от други култови постановки на Теди Москов – актьорите Мая Новоселска и Валентин Танев. Заедно с тях на сцената ще излязат актьорите Дайана Михайлова, Кристиана Ценкова, Петя Венелинова, Ясена Господинова, Александър Узунов, Ивайло Спасимиров, Кадри Хабил, Любомир Кънев, Никола Додов.

„Господа, другари, pichove и дами“ – откровено за живота със славянски замах, руски песни и филмови класики

Снимка:
Коя гад изяде кашкавала?

Сценографията е на Николай Николов, костюмите са изработени от Свила Величкова, музиката е от Антони Дончев, а помощник-режисьор е Ивайло Ненов.

Комедията е провокирана от филма на Еторе Скола „Грозни, мръсни, зли“. Семейство с едноок баща, но с две жени - съпруга и любовница. Семейство с 5 деца - кой от кой по голям пройдоха! Семейство, в което всички толкова искат да работят, че ако не ги мързеше щяха да го направят.

Международен фестивал на комедийния спектакъл ще се проведе в Габрово от 13 до 17 май

Снимка:
Коя гад изяде кашкавала?

Семейство, в което сексът между некръвни роднини  е „на косъм“. Семейство просяци, крадци, но и мечтатели. Мечтите им са да станат инвалиди, за да получават пенсии… Семейство, в което всички, толкова се мразят, че чак не могат един без друг! Дали тази им „близост“ няма да ги накара да се заобичат на финала?

А, и едно уточнение: семейството е италианско. Да не се обърка някой!