Не повече от 219 таксита в Габрово, реши местният парламент, шофьорите недоволни
Не повече от 219 таксита в Габрово, реши местният парламент, шофьорите недоволни / вестник Габрово ДНЕС

Не повече от 219 таксита в Габрово, реши местният парламент, шофьорите недоволни. Водещата статия на вестник „Габрово ДНЕС" е посветена на тази тема. „Нека по-добре Общината си оправи градския транспорт, че в събота и неделя никакъв го няма", съветва таксиметров шофьор пред изданието. Той допълва, че в делнични дни също има недостиг на автобуси по някои направления - Колелото, Хаджицонев мост, Гачевци.

В момента на територията на Габрово функционират 219 таксита, отчита вестник „Габрово ДНЕС".
„Възпитаничка на Кралския колеж по изкуствата в Лондон оглави ДХС", научаваме от изданието. Маргарита Доровска се е представила много добре на конкурса и само пет точки не й достигнали до абсолютния максимум.
Опозицията от БСП обвинява управляващите от ГЕРБ, че разхищават публичен ресурс, пише „Габрово ДНЕС" в политическа статия, където се цитират Кристина Сидорова и Николай Григоров от социалистическата партия.

Вестникът не пропуска да информира за осъждането на двама лекари за смъртта на родилката Десислава и бебето й през 2013 година, както и за трагичния край на млада жена в Габрово, която стана на 4 юни 2016 г.