Руската класика среща съвременната хореография в новото шоу на феномена FLEXX BALLET  “Fanatica”
Руската класика среща съвременната хореография в новото шоу на феномена FLEXX BALLET  “Fanatica” / FLEXX BALLET 

Само след броени дни, на прага на Коледа, ще станем свидетели на най-вълнуващия грандиозен танцов спектакъл на руски балет на Балканите и в Европа – новото шоу на, признатите за феномен в Русия и Китай, FLEXX BALLET. 

Част от декорите пристигат дни по-рано от Шанхай и Москва. Спектакълът за България е изготвен специално за българската публика, няма аналог никъде по света. FLEXX BALLET гостува миналата година в зала 1 на НДК в София, хората се влюбиха в него и балетът хареса безумно много българските фенове.

През годината хореографите създадоха нов проект, вдъхновен от България. FLEXX BALLET иска да се докосне по-близо до българската култура и вече се говори за бъдещи танцови училища в България с ментори от Москва и Китай, професионални танцьори от балета.

Предстои едноседмична подготовка за големия спектакъл. След Варна турнето продължава на 21 декември и в зала Орловец в Габрово от 19:00 ч.

 

FLEXX BALLET
netinfo


Сцената е изключително капризна, тъй като се закачат над 100 осветителни тела и специални мрежи, които създават 3D ефекта по време на танц. Костюмите в спектакъла доизграждат неподправения имидж на FLEXX BALLET, те са проектирани индивидуално за всяко шоу и за всеки танц. Нямат аналог никъде по света.

Един от костюмите се състои от над 3000 малки огледалца, които отразяват светлината по изумителен начин по време на балетния соло танц. Предстои една приказна Коледа с най-грандиозното танцово шоу през 2017-та.

Билети можете да намерите на касите на зала „Орловец“ в Габрово, бензиностанции OMV, Office 1 и онлайн на Ticketpro.bg.