Ген. Михо Михов се срещна с ръководството и работниците на Техномат Меркурий
Ген. Михо Михов се срещна с ръководството и работниците на Техномат Меркурий / netinfo
Ген. Михо Михов се срещна с ръководството и работниците на "Техномат Меркурий"
20465
Ген. Михо Михов се срещна с ръководството и работниците на "Техномат Меркурий"
  • Ген. Михо Михов се срещна с ръководството и работниците на "Техномат Меркурий"

"Аз съм се отстранил от динамиката на производителя и дори си задавам въпроса бих ли издържал на тези условия- 8 часа да се работи непрекъснато, да се отчита продукцията и да гониш норма. Това е достойно за уважение", каза мажоритарният кандидат на Коалиция за България ген. Михо Михов. Той се срещна днес с ръководството и работниците от фирма "Техномат Меркурий" в Габрово.

По думите му, стимулирането на собственото производство би следвало да идва от централната власт. Управителят на предприятието подчерта, че трябва да има по- високи мита, за да има възможност за глътка въздух на бизнеса. На срещата бяха обсъдени и положението в завода и работата по време на кризата.

"Благодарствени думи заслужава ръководството на фабриката, които осигуряват прехраната на няколко стотици семейства, каза кандидатът за депутат. Според Ген. Михов тази потребност на хората да чуят обещания е наша народопсихология.

Той подчерта, че ако бъде избран, няма да се промени в човешката си потребност да се среща с хората, да знае проблемите им и да ги решава на място. "Мога да обещая за себе си, че няма да бъда корумпиран, ще се старая да не гласувам с чужди карти и ще бъда дисциплиниран да присъствам на моя работен ден, когато ме изберат", допълни Михо Михов.