Да загърбим битките и да работим усърдно за благоденствието на Дряново, призова Мирослав Семов
Да загърбим битките и да работим усърдно за благоденствието на Дряново, призова Мирослав Семов / Община Дряново
"Запазете вдъхновението, което имате, защото то ще е двигателят през следващите четири години. Всички трябва да имате една обща цел, а тя е развитието на Община Дряново. Вие сте екип. Пожелавам ви спокойствие, мъдрост и хармония. Успехите ще дойдат ако помним каква е нашата мисия - да даваме най- доброто от себе си за доброто на другите”, призова в обръщението си към новоизбраните представители на местната власт в Дряново, областният управител Николай Сираков.
Предавайки символите на общината д- р Иван Николов подчерта, че е необходимо да има приемственост в управлението и пожела на инж. Мирослав Семов късмет, увереност и сили, с които да държи кормилото на местното самоуправление.
Да загърбим битките и да работим усърдно за благоденствието на Дряново, призова Мирослав Семов
netinfo
"След осем години дряновци решиха, че трябва да има промяна, съчетана със самочувствие и сигурност. Олицетворение на тази промяна е инж. Мирослав Семов”, каза още д- р Николов.
"Ще продължим изграждането и искрено се надявам, че общината ще става все по-красива и по-известна, благодарение на всички нас. Изборите приключиха и моят призив към политическите партии и към новоизбраните общински съветници е да загърбим битките и пристрастията, да работим усърдно за благоденствието и просперитета на Дряново”, заяви инж. Мирослав Семов.
Избран е и председател на местния законодателен орган - Тодор Георгиев от ПП ”ГЕРБ”.