/ Дарик Добрич
Коледен концерт ще проведат творческите състави при НЧ "Пробуда". В него ще участват и от детска градина 27 "Славейче". Началото е в 17.30 часа.

Кметът на Добрич награждава победителите в конкурса за коледна картичка

Читалището в село Плачи дол също ще има концерт. Самодейците към него ще се изявят на сцената от 17.00 часа. Гости ще им бъдат Елена Колева и Петър Кирилов от град Попово. Музикална школа "Доминанта" ще предложи втория коледен концерт на своите възпитаници - от 18.00 ч. в Огледална зала.

Благотворителен концерт "Помощ за Дани" ще се състои от 18.00 ч. в Младежкия център. Билетът е с цена 5 лева. Двегодишният Дани от Добрич се нуждае от рехабилитация, за да превъзмогне увреждания на опорно-двигателния апарат вследствие на ДЦП.

Декември - пълен с коледни концерти и събития в Добрич

В подкрепа на семейството му се провежда и базар - в шатра на пл. "Свобода". В концерта тази вечер ще участват певци от Студио "Сарандев", NNS crew, артисти от Клуб "Театър" при Езикова гимназия и други.

Драматичен театър "Й. Йовков" кани на постановката "Службогонци" - в камерната зала от 19.00 ч. Комедията на Иван Вазов е режисирана от Стефан Спасов.