Положението с плочките в центъра е ужасяващо
Положението с плочките в центъра е ужасяващо / Дарик Добрич
Йордан Йорданов призова да подкрепим талантливата певица Димитрина Германова
Кметът на Добрич Йордан Йорданов отправи апел към съветниците на днешната сесия на местния парламент по повод начупените плочки в центъра. Той призова всички заедно да седната на една маса и да помогнат на общината с идеи какво може да се направи, тъй като поражението по центъра е ужасяващо. По думите му не е въпрос само да се подменят плочките, защото това действие няма да е устойчиво. „Въпросът е важен за целия град, трябва да помислим заедно и да намерим трайно решение”, каза кметът.

Той освен това апелира добричлии да подкрепят талантливата певица Димитрина Германова. През миналата година тя бе само на крачка от сбъдването на мечтата си да представя България в „Детска Евровизия“ 2016. Класира се втора в Националната селекция, излъчвана по БНТ, не и без помощта на зрителския вот.

Сега Димитрина Германова преследва друга своя мечта - да стане партньорка на г-н Андреев в Шоуто на Слави. Финалът на оспорваната надпревара ще бъде на 3-ти февруари (петък) и ще се излъчва на живо в ефира на bTV от 21:30 ч. В гласуването ще се включат и зрителите.

Димитрина Германова
Дарик Добрич