Детелина Николова представя мотивите си за кандидатиране за четвърти мандат
Детелина Николова представя мотивите си за кандидатиране за четвърти мандат / Дарик Добрич

Пресслужбата на Община Добрич разпространи изявление на Детелина Николова с мотивите й за решението да се кандидатира отново за кмет.

"Вярвам, че Добрич заслужава сигурно бъдеще - за нас и за децата ни", казва тя и посочва, че за три мандата с екипа й са направили повече, отколкото за 30 години преди това. "С привлечените чрез оперативните програми средства от европейските фондове, бюджетът на общината за инвестиции се удвои, дори утрои. При това, в условията на икономическа криза. Резултатите са видими. През последните 12 години вдигнахме високо летвата на работа в общинската администрация. Създадохме стандарт на обслужване.", казва Николова.

Тя изтъква готовността на администрацията с проекти за новия програмен период, които ще променят визията на град Добрич, особено в неговите квартали, като подчертава, че тези проекти са важни за добричлии и могат да бъдат изпълнени успешно от нея и екипът й. "Кандидатирам се, за да продължим започнатото. Убедена съм, че ще го постигнем", казва в заключение Детелина Николова.