Старите мутри са новите идоли
Старите мутри са новите идоли / netinfo

Екшън героите Батман и Робин отдавна са в историята. В ролята на новия Черен рицар днес се вживяват Динко с АТВ-то, който заедно с верния си помощник Перата охраняват Странджа, която са избрали да бъде родния „Готъм сити". Силоваците, доскоро известни само в криминалните хроники, сега са звезди в международен ефир.

Пред смаяните зрители на най-рейтиговите новини в световен мащаб, момчетата с анцузи тръшкат на земята група бежанци връзват ръцете им със „свински опашки", а цялата тази баталия е озвучена с мощен рев на развален английски „Но Бългерия, гоу Търки".
„Варварство", ще каже чужденецът щом види погледа на мигрантите, натръшкани на земята като животни.

„Патриотично", казва българинът, цъка с език от възхита, изпада в душевен екстаз и крещи от удоволствие „Булгар, Булгар". Изпълва го национална гордост и неочакван прилив на адреналин. Кръвта му кипва и му иде и той като Перата, да тегли заем, да си купи АТВ и с него да се изстреля към Странджа на лов за бежанци.

И да пази България. Не от мутрите, сега същите хора нашенецът нарича патриоти, а от мигранти. Така под бурни аплодисменти и всеобщо одобрение Перата и Динко бяха легитимирани като герои на Републиката. Като нищо, утре може и да поискат орден... за храброст. А тийнейджърите все повече припознават в Перата и Динко своите нови идоли.