„Шведска маса” сгази като валяк продажбата на гласове за изборите
„Шведска маса” сгази като валяк продажбата на гласове за изборите / netinfo
„Шведска маса” сгази като валяк продажбата на гласове за изборите
19933
„Шведска маса” сгази като валяк продажбата на гласове за изборите
  • „Шведска маса” сгази като валяк продажбата на гласове за изборите

В деня на национален траур двамата водещи на дебилното предаване Весо Максимовсон  и Красимир Калудовсон  решиха да бъдат умерени, толерантни и възпитани. Според пийпълметрията това смъкна рейтинга на шоуто сред младата аудитория с 83%, но пък повиши рейтинга сред таргет групата на 67 годишните слушатели с 2 %.

От употреба бяха свалени рубриките „Колосални простотии", „Масов делириум" и прочутия вече в Болихуд (нещо средно между Холивуд, Боливуд и Болярово и Хасково) сериал „Непресъхващо лове"

Колкото да не е без хич, в предването намери място основната консумация, демек  разискването на темата „Кой е по голям идиот? Този, който продава гласа си или онзи, който му го купува"

Телефонът иззвъня и слушателят Борко гневно запопържа политическата система и държавата като цяло в стил „попът да се разпопи, царят да се разцари..." и прочие такива радикални предложения. Дори каза, че ще си пазари гласа за пет лева, с тях ще си купи ракия и салата и после ще гласува както си иска.

Слушателят Русев предложи в ефир на всички партии да си купят гласа му, а пък той щял да ги излъже като си гласува, за който иска.

Ники Константинов отново припомни мисълта на дядо си, според която политиката и проституция били две страни на един и същ медал. Това е то, да имаш дядо медалист, за медали да ти говори и да го цитира след години.

Бате Коста призова да внимаваме, че да не обидим с купуването и продажбата на гласовете гласоподавателите в Руен и населените места около Айтос. Кво ли пък е имал предвид?

Слушателят Петров поиска да ни управлява здрава ръка и издигна глас за спазване на законите, пък водещите се уплашиха, че призовава към военно положение. Ама те се стреснаха, не защото са пацифисти, а защото се страхуват, че ще ги вземат в запас, понеже са запасни офицери.

 

Максимовсон е запасняк артилерист, а Калудовсон е запасняк автомобилист. Само си представете кога ще се появи на бойната линия оръдието на Весо, теглено от камиона на Красимир..Отговор много късно...дори прекалено късно.

Читателката Наталия написа във Фейсбук профила на предаването да се раздават „банички" по вратовете на продавачите на гласове, т.е да ги удрят. Весо пък уточни, че на този вид удари им се викало „тутц", пък Калудовсон хлъцна и си призна, че не е чувал за това понятие.

Мария Проданова пък обобщи, че държавата ни е идиотска заради алъш вериша с гласовете. Елка Стоянова написа едни такива сложни и завъртяни неща, че водещите не можаха да ги преведат, но за да не разкрият оскъдните си познания в областта на книжовния български, решиха да я наградят с аромат на Рефан и дори писаха, че и дават парфюмец и масаж ще й направят  в радиото.

Тук гневната слушателка и читателка Мария Овагемова завистливо нарече Елка „Гиди дърта мръсницо!!!"

По време на предаването вратата се отвори с шут и в радиото нахлу телевизионният екип на шоуто „Ревю". Оказа се, че колегите правят документален филм с работно заглавие „ Идиотите на съвременна България" и решили да ни снимат.

Насред снимките, пък, в радиото се появи усмихнат до уши, слушателят Бат`  Коста и подари на екипа на предаването кутия шоколадови бонбони. Двамата водещи се размечтаха за дните, когато ще имат повече от десет слушатели и някой ще им подари по една риза „секънд хенд"  или поне едни гащи..."фърст хенд."

После Максимовсон и Калудовсон се накокошиниха като папуняци и дадоха първото си телевизионно интервю и тъй се изниза поредната „Шведска маса" с елементи на дебилност, видима шизофрения и аромат на „Рефан"