Предизборната кампания на коалиция “Фар” в Созопол стартира с ансамбъл “Българе”
Предизборната кампания на коалиция “Фар” в Созопол стартира с ансамбъл “Българе” / netinfo

Национален фолклорен ансамбъл “Българе” ще представи на сцената на амфитеатъра в Созопол грандиозния фолклорен спектакъл “Това е България”. Представлението е от 18,30 часа на 29 септември /събота/. Входът е свободен за всички зрители.

Това е първото гостуване на ансамбъл “Българе” в Созопол и то се осъществява благодарение на местната коалиция “Фар”.

С този фолклорен спектакъл ще стартира предизборната кампания на кандидата на коалицията за кмет на Созопол Панайот Рейзи.

“Бихме желали да превърнем в истински празник за всички наши съграждани откриването на предизборната кампания, защото демократичните местни избори са една от най-големите придобивки на нашето съвременно общество”-коментира лидерът на „Фар” Панайот Рейзи. „За мен тези избори са едно състезание на идеи, способности и личностни качества. Състезание с ясни правила, определени от закона, които трябва да се спазват от всички”-допълни кандидатът на кмет на Созопол и председател на Общинския съвет през последния му мандат Панайот Рейзи.

Созополската коалиция “Фар” обединява ССД, БСД “Радикали” и ПП “Движение Нашият град” и участва в изборите с листа от 17 общински съветници и 9 кандидати за кметове в община Созопол.