Д-р Георгиев не смята, че трябва да се страхуваме от СЕТА
Д-р Георгиев не смята, че трябва да се страхуваме от СЕТА / личен архив
Още за СЕТА. Канада няма да ни поробва
92617
Още за СЕТА. Канада няма да ни поробва
  • Още за СЕТА. Канада няма да ни поробва
През последните дни притесненията около ратифицираното от Европейския парламент споразумение с Канада СЕТА достигнаха  сериозни размери. Дори българските евродепутати, участвали в него, бяха наречени от председателя на БСП Корнелия Нинова „национални предатели“ в остро изказване.
Отрицателите на СЕТА твърдят, че след като то влезе в сила, родните фирми ще бъдат пометени от канадските, селскостопанските производители също ще изпитват големи трудности за реализацията на своята продукция, а в България ще започне небивал внос на ГМО продукти.

За всичко това говорихме със специалист. Тодор Георгиев е познат на много бургазлии, той е успешен бизнесмен, собственик и управляващ директор на консултантска агенция с много сериозен международен авторитет, а в случая потърсихме мнението му като доктор по икономика.
Според д-р Георгиев, прогнозите за пълно поробване на гордия български народ от канадски агресори и масов внос на генно модифицирани храни от които ще станем грозни и дебели, са силно преувеличени. Чуйте аргументите в изпълнения с факти и примери, но и доста шеговит разговор с него