Левон Манукян връща в Бургас емоцията на Златния Орфей
Левон Манукян връща в Бургас емоцията на Златния Орфей / Дарик Бургас
Левон Манукян връща в Бургас емоцията на "Златния Орфей"
85437
Левон Манукян връща в Бургас емоцията на "Златния Орфей"
  • Левон Манукян връща в Бургас емоцията на "Златния Орфей"

В Шумен всички билети за концерта, част от турнето на Марги Хранова със симфоничния оркестър - „Устрем" са били продадени още преди да бъдат пуснати афишите за него. Това сподели в студиото на Дарик Югоизток харизматичният диригент Левон Манукян по повод стартиралото вече турне с естрадната изпълнителка. По думите му, събитието в Бургас ще върне емоцията от "Златния Орфей", пресъздвайки златни хитове.

Концертът, който вече премина през три града, сред които и столицата, ще се превърне в истински зрелищен спектакъл. В него ще се включат изпълнителите от хор „Родна песен".
На сцената ще излязат близо сто музиканти, а стиловете ще бъдат компилирани по уникалния начин на младия и талантлив диригент.

Под съпровода на симфоничния оркестър любимата на поколения българи изпълнителка ще изпее своите хитове, но и песните превърнали се в емблема за бг музиката. Сред тях са „Вървят ли двама", „Ако си дал", Незабравима", „Зеленоокото момиче" и други.

Два часа публиката ще преживява удоволствието от истинския акустичен концерт с прекрасните мелодии и завладяващи ритми, специално аранжирани от Георги Милтиядов, под съпровода на Шуменска филхармония.

Концертът в Бургас е на 30 март от 19:00 часа в залата на ДНА (Военен клуб).
Билети се продават на касата на Галерия "Богориди, всеки ден до 18.00 часа или с резервации на телефон: 0879 567769