Самоделна пушка, пистолет без цев и близо 180 патрони, четири гилзи с невзривен капсул-детонатор и пр. са само част от находките в дома на 72 годишния К.И. от с. Малина, общ. Средец.
Самоделна пушка, пистолет без цев и близо 180 патрони, четири гилзи с невзривен капсул-детонатор и пр. са само част от находките в дома на 72 годишния К.И. от с. Малина, общ. Средец. / Снимки: МВР Бургас

Униформените действали по сигнал за незаконно притежание на оръжия. Ударът в дома на 72-годишен мъж в средецкото село Малина е извършен на 3 юли. Намерени и иззети са незаконно придобити оръжия и боеприпаси, съобщиха от ОД на МВР-Бургас. 

Двама поляци намушкани с нож в Слънчев бряг след скандал

В жилището са открити самоделна пушка тип каравалбина с патрон в цевта, пистолет със следи от корозия без цев и близо 180 патрони различен калибър четири гилзи с невзривен капсул-детонатор, две метални тръби.

оръжия и боеприпаси
netinfo

Развод ми дай: Жена намушка мъжа си с нож в корема

Извършено е претърсване и в дома на 48-годишен мъж в с. Орлинци. Там са открити шест пистолета с пълнителите към тях от различни марки, револвер с поставени в барабана осем патрона, силно корозирал пистолет, малокалибрена пушка, самоделна пушка с две цеви, 40 патрона с различен калибър и други.

оръжия и боеприпаси
netinfo

Работата по случаите продължава от служители на Районно управление-Средец.