Хубавата Елена - номинирана за най-красивата лекоатлетка
Хубавата Елена - номинирана за най-красивата лекоатлетка / netinfo

Състезателката от лекоатлетически клуб „Европул Бургас“ Елена Петрова беше номинирана за най-красивата лекоатлетка в България в допитване за избор на Мис  „BG Athletic 2014”. Хубавата Елена ще си оспорва престижното отличие в надпревара с още 17 други красавици от страната, между които е и примата на родната атлетика Ивет Лалова.

Гласуването продължава до 30 юни в специално създадената за целта интернет платформа miss.bgathletic.com за определяне на финалистките. измежду петте красиви състезателки, които получат най-много гласове, ще се определи с ново гласуване ТОП 3 и ще бъде избрана Мис "BG Atletic 2014".

Възпитаничката на треньора Петър Райков до момента е спечелила 35 медала от международни и национални първенства  и четирикратна шампионка на България на висок скок. През миналата година Елена Петрова заслужено намери място и в десетката на най-добрите спортисти на Бургас.

Досега Елена получаваше признание за своя талант, в Строителната гимназия пък получава отлични оценки за знанията си. Време е бургазлии и изобщо българите да оценят и нейната красота – коментира изпълнителният директор на „Европул Бургас“ Румен Ангелов.

От клуба отправиха призив към бургазлии: Подкрепете това прекрасно, умно, талантливо и красиво момиче от Бургас, защото то заслужава.

За Елена Петрова можете да гласувате тук:  http://miss.bgathletic.com/