Гребенаров си тръгва, доволен и свършил работа
Гребенаров си тръгва, доволен и свършил работа / Елена Ясенова
Гребенаров си тръгва, доволен и свършил работа
64501
Гребенаров си тръгва, доволен и свършил работа
  • Гребенаров си тръгва, доволен и свършил работа

Отчет за свършената работа през четиригодишния си мандат направи днес ръководството на Областна администрация. Това стана на среща с медиите, на която освен Константин Гребенаров присъстваха и неговите заместници Севдалина Турманова и Атанас Терзиев, главният секретар Милена Лакова и шефът на отдел „Връзки с обществеността” Елена Ясенова.

Напускащият поста Гребенаров обяви, че смята дейността на своя екип за успешна и изброи някои от най-големите, според него, успехи: работа по европейски проекти, успешна работа с общините, по предоставяне на спорни и пустеещи терени, създаване на Факултет по обществено здраве към университет „Проф. Асен Златаров” и преместването на Изпълнителната агеция по рибарство и аквакултури в Бургас.

Областният управител се похвали с издадени над 2 000 административни акта, запазили  държавната собственост и създаването на изцяло нова деловодна система в ръководеното от него учреждение, както и с пълна прозрачност на дейността му. След като напусне, той ще излезе в кратка почивка, а след това обяви, че ще се посвети на своята внучка.

Чуйте в звуковия файл равносметката на Константин Гребенаров