Феновете на "Нефтохимик" с предложение за изграждане на нов стадион
Феновете на "Нефтохимик" с предложение за изграждане на нов стадион / netinfo
Ръководството на клуба: „Не се отказваме от Лазур, а предлагаме алтернативен вариант”
Футболни фенове искат нов стадион
95726
Футболни фенове искат нов стадион
  • Футболни фенове искат нов стадион
Привържениците на "Нефтохимик" изпратиха писмо до кмета на Бургас Димитър Николов, в което посочват проблемите на футбола в Бургас и липсата на общински стадион. Това съобщиха за Дарик Югоизток Николай Стоянов и Пламен Николов от клуба на привържениците на Нефтохимик, които бяха гости в рубриката „Гейм, сет и гол” по Дарик Югоизток гостуваха. 
„Писмото ни извлича целия смисъл на кампанията, която водим до сега. Ние ясно си даваме представа, че казусът Лазур е доста заплетен, и в тази връзка предлагаме и алтернативен вариант, а именно изграждане на чисто нов градски стадион. Вярваме, също така, че държавата може да помогне в изграждането му”, коментираха от клуба.

Стадион Лазур
netinfo

Те съобщиха още, че вече са провели по темата поредица от срещи с представители на политическите партии БСП и Реформаторски блок, от които са получили подкрепа. "Това ни дава увереност! Предстои и най-важната среща с ГЕРБ, на която да бъде обсъдена идеята и вариантите за изграждането на нов общински стадион в Бургас", допълниха още Николай Стоянов и Пламен Николов.
Копие на писмото е изпратено до премиера Бойко Борисов, вицепремиера Валери Симеонов, до министъра на младежта и спорта – Красен Кралев, Петър Колев - комисията по икономика и туризъм към парламента, Славчо Атанасов - Комисия по въпросите на децата, младежта и спорта.
Цялото предаване с представителите от клуба на привържениците на Нефтохимик – Николай Стоянов и Пламен Николов, чуйте в звуковия файл:
https://www.facebook.com/lazurnaburgas/

Феновете на Нефтохимик с предложение за изграждане на нов стадион
netinfo