Курай Куввет
Курай Куввет / netinfo
Курай Куввет: Икономическата обстановка в България е стабилна за големия бизнес
Бизнесът избира базите в Бургас, защото са най-добрите
94360
Бизнесът избира базите в Бургас, защото са най-добрите
  • Бизнесът избира базите в Бургас, защото са най-добрите

„България е един от най-обещаващите пазари в Източна Европа  и откриването на наше представителство в Бургас е важна стъпка в дилърските ни отношения. За нас „Бургас Трак Сервиз”  е от стратегическо значение и вярваме, че ще допринесе за отличното представяне  на марката в страната”, заяви Селим Язъджъ, директор  международни продажби на Ford Otosan. В Северна промишлена зона в града за първи път  беше открито представителство на бранда Ford Trucks, чийто дилър за Югоизточна България е фирмата „Бургас Трак Сервиз”. Тя извършва продажба, гаранционно и следгаранционно сервизно обслужване, продажба и монтаж на резервни части на камиони Ford.
Лентата на новия център прерязаха директорът международни продажби на Ford Otosan Селим Язъджъ, управителят на „Бургас Трак Сервиз” Павлин Бошнаков, зам.-кметът на Община Бургас Красимир Стойчев и изпълнителният  директор на „Булавто” Петър Лефтеров.  Сред официалните гости бяха още Корай Куввет, регионален мениджър развитие на дилърската мрежа на Ford Otosan, председателят  на Общинския съвет Костантин Луков, главният секретар на Областна администрация Бургас Валентин Люцканов, представители на институции и бизнеса.
Според Курай Куввет изборът за разкриването на представителство именно в Бургас бил, свързан с това, че базата в града била една от най-добрите в Европа, а обстановката в страната ни представителите на международната компания определиха като стабилна. 
Повече по темата, чуйте в звуковия файл от Курай Куввет: