Сцена, звук, осветление, вече всичко е готово
Сцена, звук, осветление, вече всичко е готово / Петър Генчев
Ако сте почитатели на музиката във всичките й разновидности, Burgas Jam e задължителен за вас, от 19.00 часа тази вечер. Китарният фест ще се проведе на Морска гара, билети можете да си купите на касата на Часовника или на място. Помислено е и за бира, „твърдо гориво“ и хапване.

На огромната тройна сцена ще излязат над 100 китаристи, владеещи инструмента си във всички разновидности на свиренето – рок, поп, джаз, блус, фънк... Последната песен, която организаторите пазят в тайна, ще бъде изсвирена едновременно от всички тях. Феновете да очакват 20 000 вата звук.

На пулта са най-добрите саундмейкъри у нас, осветлението е на световно ниво. Ако си донесете свoя китара, ще влезете безплатно на Burgas Jam. Eдин от публиката щe си тръгне с чисто нова “Kremona M20E”. Томболата ще бъде разиграна с талонче, получено на входа на фестивала. Всичко вече е готово.

Сред най-известните майстори са Цветан Недялков от "Ку-Ку бенд", Петър Главанов от "Акага", Ангел Дюлгеров, който записва с Лили Иванова и Любо Киров, Дарин Василев, работил с Джон Лорд от "Дийп Пърпъл" и група "Те", Мирослав Иванов /„Сафо“, „Фънкалеро“, „Мирослав Иванов трио“/ и Светослав Михайлов от „Г.Р.А.С.“