Децата, които ще госутват на Милан
Децата, които ще госутват на Милан / пресцентър
Академията на италианския футболен гранд „Милан“ ще мине за пореден път през Несебър. В разгара на морския сезон, инициативата ще продължи с два лагера – от 2  до 7 юли и от 6 до 11 август на базата на Общинския футболен клуб на входа на  Слънчев бряг. Това стана ясно на пресконференция на организаторите от Milan Academy Junior Camp.
 
На нея бяха обявени имената на шест деца, които са участвали в лагерите през 2018 година и след броени дни ще заминат на базата във Висмара, за да участват в Milan Camp Day заедно със своите връстници от цял свят.  Избраните деца са Стивън Горинов, Калоян Иванов, Филип Тумбалов, Алекс Божилов, Димитър Димитров и Франческо Калия.
 
Специално за събитието, за да обяви иманата на децата и да предаде за пореден път високата оценка на Milan Academy на г-н Ивайло Рачев и българския екип, в София пристигна един от най-авторитетните треньори от Академията от Милано г-н Вирио Перели.
 
За пръв път през 2019 година, от 24 до 29 юни Община Панагюрище и „Тракийски хотелиери“ ще отворят вратите на възрожденския град, за да посрещнат първия за годината  Milan Academy Junior Camp.
 
Milan Academy Junior Camp Bulgaria е част от глобалната инициатива на най-титулувания отбор през последните 50 години за развитие на деца таланти по целия свят. Повече информация очаквайте на официалния сайт www.milanacademyjuniorcamp.bg