/ / / ThinkStock/Getty Images
Две жертви взе войната по пътищата само за последното денонощие в Пиринско.

На 25 януари, около 15:30 часа на пътя между Петрич и Сандански, в района на разклона за с. Рупите, лек автомобил „Фолксваген Голф“ с 40-годишен водач от с.Кавракирово, при завиване на ляво при наличие на непрекъсната пътна маркировка и спирайки да пропусне насрещно движещ се лек автомобил „Рено Туинго“с 43-годишен водач от с. Кърналово, става причина в него да се удари, движещ се с несъобразена с пътните условия скорост зад него лек автомобил „Ауди“ с 33-годишна водачка от Петрич.

Микробус без шофьор се вряза в къща в Баня

При сблъсъка, лекият автомобил „Ауди“ навлиза в лентата за насрещно движение и се удря челно с лекия автомобил „Рено Туинго“. В резултат на инцидента, с фрактура на лявата подбедрица и травматичен шок е пострадал водачът на лекия автомобил „Рено Туинго“, който е починал в МБАЛ-Сандански.

Заради шофиране с висока скорост: Младежи излетяха в дере край Благоевград (СНИМКИ)

Същият ден, но към 21:40 часа на Главен път Е-79 между ГКПП "Кулата-Промахон" и Сандански, лек автомобил „Ауди“ с 33-годишен водач от Банско, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, при включване в двупосочно движение, навлиза в лентата за насрещно движение и се удря в движещ се по нея товарен автомобил „Ситроен Джъмпер“, управляван от гръцки гражданин.

Автобус блъсна 82-годишен пешеходец в Градешница

В резултат на инцидента, по време на транспортирането му към лечебно заведение, е починал водачът на лекия автомобил „Ауди“, а без опасност за живота са пострадали: водачът на товарния автомобил и пътуващ в него 36-годишен мъж от Гърция.