ГРАВЕ България затвърди позициите си в Югозапада и откри нов офис
ГРАВЕ България затвърди позициите си в Югозапада и откри нов офис / Снимка: ГРАВЕ-Благоевград
ГРАВЕ България затвърди позициите си в Югозапада и откри нов офис
87933
ГРАВЕ България затвърди позициите си в Югозапада и откри нов офис
  • ГРАВЕ България затвърди позициите си в Югозапада и откри нов офис

Търговският директор на ГРАВЕ България  ЕАД – Петер Цайнцингер посети Благоевград, за да открие новия по-голям офис на компанията в югозападния център – на ул. „Петко Д. Петков“ 10. Водосвет за здравето на екипа и клиентите отслужи отец Андон Шавулев, а лентата заедно с г-н Цайнцингер прерязаха Васил Тодорински – директор на дирекция ГРАВЕ – Благоевград и регионалният директор на Югозападна България – Анна Митева. Събитието бе уважено от повече от 100 гости.

За медиите и клиентите на ГРАВЕ Петер Цайнцингер сподели, че българският пазар е интересно предизвикателство за него като анализатор и експерт, както и  че е приятно изненадан от адаптивността на българина като цяло към културата на Европа по отношение на дългосрочното спестовно животозастраховане. „Въпреки че България и Австрия са много различни като законодателство и стандарт, хората имат едни и същи потребности и нужди – от сигурност и защита – лична и на своите семейства и близки хора, затова планирането и правилното управление на личните финанси са толкова важни. ГРАВЕ има подходящите програми, които са комбинация от сигурност и доходност, а мисията ни е все повече хора да научат това и да могат да се възползват“ – думи на Петер Цайнцингер.

Вече 16 години компанията, част от австрийския Концерн ГРАВЕ със 188 годишна история, работи изключително успешно на българския пазар, като отчита сериозен интерес към дългосрочното спестовно животозастраховане и повишена култура към имущественото  застраховане. През 2015 г. общият реализиран премиен приход на ГРАВЕ България надхвърля 26 милиона лв., което е 20 % ръст спрямо 2014 г. Клиентите на ГРАВЕ в Югозапада са ключови за компанията и генерират близо ¼ от общия премиен приход. За миналата година дирекцията в Благоевград е издала полици с покритие от близо 2 милиона лв., а само за първите пет месеца на 2016 г. сумата е близо 1,2 милиона лв.

С откриването на новия офис в Благоевград, компанията затвърждава желанието си да бъде все по-близо до хората в Югозападна България като личен финансов съветник и консултант, а клиентите на ГРАВЕ ще могат да получават навременно съдействие и безплатни консултации за възможностите за здравна защита при болести и злополуки, както и за управлението на личните финанси и имущество, включително и за състоянието, и развитието на инвестиционните пазари.