Великден е любим празник за всички и го очакваме с нетърпение. Каналът One Min Tech представя няколко приложения, с които да го направите още по-приятен и специален. Ето кои са те:

TouchNote

Защо да изпращате едно и също съобщение на всичките си близки и приятели за Великден? С това приложение можете да си харесате различни картички с пожелание или дори да се снимате и украсите и надпишете снимката по ваш избор. Така всяко ваше пожелание ще бъде по-лично и по-специално!  

Easter Egg Painter

Ако не сте най-креативните хора, то това приложение със сигурност ще ви е от полза! С него можете да изпробвате различни цветове и рисунки върху виртуално яйце и да проверите дали комбинацията стои добре. Да кажем, че имате чернова на своето великденско яйце. След като сте постигнали желания резултат, можете вече спокойно да боядисате истинското яйце. 

Великден яйца
iStock/Getty Images

Cookbook Easter Recipes

Великденските празници продължават няколко дни и е нормално броя на гостите на трапезата ни да се увеличи. Ако искате този Великден да блеснете с нестандартно и вкусно меню, това е приложението, от което имате нужда.

Easter Photo Frames

Ако искате да запазите най-специалните спомени от тези празници, това приложение ще ви помогне. В него ще откриете празнични ефекти и рамки, с които да направите снимките с близките ви по-празнични и красиви.

Великден яйца
iStock/Getty Images


И още:

4 мобилни приложения за пътешественици (ВИДЕО)

4 мобилни приложения, с които никога няма да скучаете (ВИДЕО)

Четири приложения, които да пробвате през 2019 (ВИДЕО)

4 програми, с които можете да освободите място на телефона си (ВИДЕО)